Mitt første blogginnlegg :)

Ja, dette blir da det første blogginnlegget :) Fikk inspirasjon fra en venninne som nettopp har startet en blogg, og tenkte at dette må jo jeg oxo få til.

Mye av tiden min går til å jobbe som sykepleier på Haukeland Sykehus, som jeg trives veldig godt med JNye ting blir lært nesten hver eneste dag og en får jo møte mange fantastiske mennesker når en jobber i helsevesenet. Utenom jobben går mye av tiden min på ulike prosjekter, matlaging og baking.

I denne bloggen vil du kunne lese om mange av mine prosjekter og tanker om alt og ingenting. Alt fra matlaging, baking, maling, hekling, strikking, oppussing av brukte ting og møbler og masse mer. Jeg har mye forskjellig på gang for tiden og mer vil det nok komme i løpet av dette året også. Skal prøve å legge ut litt bilder av ting jeg har laget i 2011, men dette kommer etter hvert.

Koselig at du kom innom her for å lese mine første ord J

2 kommentarer

Bianca

29.02.2012 kl.13:44

Du er flink Christine :D Hilsen fra Alta :D

01.03.2012 kl.20:50

Koselig at du er begynt og blogge <3

Du er så flink til alt du gjør, så blir koselig og følge deg på bloggen <3

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits