Favoritt kokeboken (Love Manuela)Siden Desember 2010 har jeg fulgt med på Bloggen til Manuela som heter  http://www.passionforbaking.com/.. Etter jeg begynte å følge denne bloggen har jeg begynt å bake :) Jeg har alltid likt å lage mat, men det å bake har ikke vært favoritten. Til jeg begynte å lese denne bloggen. MYE av det jeg har bakt etter den Julen er kommet derfra.

Det som er så greit med denne siden ar at hun har bilder, steg for steg hva som skal gjøres. Det er her jeg har lært å pynte med sprøytepose foreksempel.

Her er ett bilde steg for steg hvordan en bruker de forskjellige Tippene:Så når Manuela skulle lage Kokebok ble den øverst på ønskelisten til julen 2012. Så var jeg så heldig å få den til Jul oxo :) den er godt brukt allerede & vil nok bli flittig brukt videre. Boken heter Love Manuela & er skrevet av Manuela Kjeilen.

 

 

Her finner du oppskrifter på Cupcaces, kaker, cookies & Brownies. Det står veldig enkelt forklart i boken  & det er bilder steg for steg.

Her er noen bilder fra boken:

Chocolate Cake & Raspberry Cream:

Rose Cake:

Cupcakes med Oreokjeks:

Her er et bilde av noen cupcaces jeg har laget med inspirasjon fra Passionforbaking.com. & kokeboken Love Manuela. Disse bakte jeg til en babyshower. Sitronmuffins med Whipped Vanilla Bean Frosting med rosa karamellfarge. Bamsen & babyen som er oppå cupcakesene er marsipan som er formet i noen former jeg har kjøpt fra USA.Denne boken anbefales på det sterkeste♥

 

♥Christine♥

 

3 kommentarer

InNorth

29.03.2012 kl.20:39

Det så skikkelig godt ut! Fikk lyst på muffins nå ;)

ernashus

29.03.2012 kl.21:30

Nam! :-)

Stine Haugen

29.03.2012 kl.21:49

Takk for tipset :) glede meg t å testa ut bloggen i mårå å se om eg kan få d sånn halvveis t eg o :)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits