Påsketrøffler

I går kveld ble jeg så utrolig snopesyk, sidenbutikkene ikke er åpen på søndager, så lagde jeg noen Trøffler. Det er enkelt & jeg har alltid det jeg trener liggende. 

Tenkte jeg skulle dele oppskriften på Trøfflene:

Du trenger:

3 dl Melis

Ca. 1,5 dl Smør/margarin

3 Toppede SS med Kakao

2 ts Vanniljesukke

 Kokos til pynt

 

Smelt Smøret i mikroen og avkjøl noe. Nå blander du alt det tørre godt sammen. Tilsett  litt å litt smør i om gangen.  Det skal bli en fast røre  som du kan rulle til kuler.

Nå er deigen klar til å rulles. Del opp i passe biter og rull de i hendene til runde kuler. Rull kulene i kokos & legg de i en fin skål eller i små muffins/konfektformer. Og sett de i kjøleskapet 30- 60 min. De er best avkjølte.

Disse trøfflene kan varieres i det uendelige. Forslag til hva en kan tilsette er: havregryn, nøtter i alle slag, rosiner, hakket sjokolade, tørket fiken eller aprikoser, sitron, ulike essenser, eller (For de voksne) en desh med Baileys eller Konjac.

NB! husk at du må ta litt mindre smør om du bruker tilsettning som er væske.

Forslag til hva en kan rulle trøfflene i er: Kakaopulver, Melis, Smeltet hvit eller mørk sjokolade,kokos, kakestrø Osv.

Her er det bare å ta i det du har liggende eller det du liker aller best :)

Disse trøfflene har jeg laget i mange år tilbake, da spessielt til jul. Men de passer til alle anledninger, så da ble det påsketrøffler♥

Hva pleier du & lage når du er snopesyk og butikken ikke er åpen?

 

♥Christine♥

2 kommentarer

Dollo

03.04.2012 kl.12:44

De er så gode <3

Da spiser jg nugatti rett fra boksen :P hehe

Christineshobbyer

03.04.2012 kl.17:25

Dollo Bloggen: Hehe.. Kan ikke ha sånt liggende eg alltså :S da blir det spist opp med en gang :P

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits