Fersk pasta med basilikumkylling & fløtesaus

På lørdag hadde jeg en knall god lørdagsmiddag. Fersk pasta med kylling, løk, hvitløk, basilikum & Fløte. Det er en middagsrett som ikke tar lang tid å lage og smakker kjempe godt :D 

Til denne oppskriften trenger du:

Fersk pasta

Kyllingfilet

Sopp

1 hvitløksfedd

1 medium løk

Kremfløte

Fersk Basilikum (ca 2 toppede SS) 

Salt & Pepper

 

Begynn å sett på pastavannet & tilsett litt salt. Kjær opp kylling,løk, sopp & basilikum. fres løken og hvitløken til de blir gylden. Tilsett kyllingen og brun den. halveis inn i stekingen kan du tilsette sopp. Når alt er brunet kan du tilsette fløten i steikepannen. Men først er det lurt å koke pasta. Hiv pastaen oppi det kokende kokevannet.  Nå kan du tilsette fløte slik at det nesten dekker ingrediensene i pannen. Dette skal nå småkoke i 2-5 min. Avhengig om hvor tykk du vil ha sausen. Tilsett Basilikum og smak til med Salt og Pepper. Dette er da like lenge som pastaen skal koke. Når pastaen er kokt ( med litt tyggemotstand), siler du pastaen og blander den inn i fløtesausen.

Bon apetit! :DJeg syntes at dette var en verdig lørdagsmiddag ;) Kjempegodt :)

♥Christine♥ 

2 kommentarer

ernashus

16.04.2012 kl.21:04

Det så kjempegodt og enkelt ut, skal prøves! Takk for at du delte :-)

Christineshobbyer

18.04.2012 kl.19:16

ernashus: Det var veldig godt :) anbefales ;)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits