Rosa Rosekake

På lørdag var jeg i Rosaparty til Søte Mariell som ble 25 år :D I den anledning måtte jeg jo bake noe ;) og da ble det dene Rosa rosekaken. Oppskriften og ideene har jeg fra Manuela sin kokebok. Du kan oxo fine oppskriften inne på www.passionforbaking.no. Jeg har mye innspirasjon fra denne damen og så å si alt jeg har laget fra kokeboken hennes og bloggen har vært vellykket.

 

Her er da Bilde av kaken: 

 

Kaken består av en sukkerbund som heter White Vanilla Cake. Den ene bunnen farget jeg med willton Rosa pastafarge og den andre beholdt jeg hvit. Inni kaken hadde jeg en hjemmelaget bringebærmouse. For å lage rosene på kaken ble det brukt vanlig pisket krem med litt konditorfarge i. Neste gang blir det nok en annen type da det ble ganske så ugjevnt. Kansje angel father Icing eller noe sånn hadde funket litt bedre.

Stettfatet kaken står på har jeg kjøpt på SøstreneGrene for 200 kroner for noen mneder siden :) LIker veldig godt det kakefatet♥ 

 

For å se mer om det gøye rosapartyet til Mariell kan du gå inn her: www.dollo.blogg.no 

 

OM ønskelig kan jeg lage ett innlegg med oppskriften av kaken og hvordan en lager rosene :)  

 

Hva syntes dere om kaken??

 

♥Christine♥ 

8 kommentarer

For en nydelig kake! :-) Skulle ønske jeg kunne mestre slikt

Christineshobbyer

02.05.2012 kl.21:46

G R E T H E ~: Det er ikke noe vanskelig når du har lkokeboken til Manuela ;) der har du alt du trenger til å lage en fin kake ;)

Lisa

02.05.2012 kl.22:04

såå søt kake :D

Dollo

02.05.2012 kl.22:32

Kaken var helt nydelig <3

Og den smakte herlig <3

Du er så fantastisk flink Christine <3

jannelinn

03.05.2012 kl.13:22

Så fin kake da :) såg veldig god ut :)

Christineshobbyer

03.05.2012 kl.21:16

Dollo Bloggen: Takk for det Snuppa ;D

Christineshobbyer

03.05.2012 kl.21:16

jannelinn: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits