Jeg gir blod. Gir du????

Jeg leste nettopp denne annonsen i bergens tidende.

 

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/I-fjor-var-det-ko-Na-mangler-Bergen-5000-blodgivere-2730512.html

Tenkte jeg kunne spre ordet til alle dere som er innom bloggen..

 

De mangler hele 5000 blodgivere i Bergen :O Det er ganske mangen som mangler. Vil anbefale alle å gi blod. Det tar deg ca 20-45 minutter av din tid ca hver 3 måned. Om du syns det er langt til Haukeland kan du benytte deg av Blodbussen som kjører rundt på forskjellige steder i Hordaland. Her er linken som du kan se hvilke steder den kommer::

http://haukeland.no/fagfolk/temasider/bli-blodgivar/Sider/blodbussen.aspx

Tenk på den personen du kan hjelpe med at nettopp DU gir blod.

Ifølge artikkelen er det 50.000 nordmenn som trenger blodoverføring hvert år. Den største gruppen er pasienter med kreft.

For å lese mer om blodgiving kan du gå inn på:

www.giblod.no

 

 

Jeg jobber som sykepleier på Haukeland sykehus og ser ofte pasienter som trenger blod for å bli bedre og klare seg.

En stor TAKK til alle dere allerede gir blod :)

 

 

For å bli blodgiver i Bergen kan du ringe 55972470   eller du kan gå inn her for å registrere deg:

http://www.helse-bergen.no/fagfolk/temasider/bli-blodgivar/Sider/side.aspx

 

 

Jeg gir blod :) gir du blod?

 

 

♥Christine♥

3 kommentarer

Ingunn

02.07.2012 kl.18:37

Hei, jeg har et spørsmål ang. blodgiving. Jeg har lenge villet gi blod, men ikke turt å prøve siden jeg er redd blodet mitt ikke duger p.g.a. at jeg har bulimi... Har hørt det gør noe med blodet, men kanskje det kan brukes fordet?

Christineshobbyer

02.07.2012 kl.18:45

Ingunn: Jeg er ikke 100 prosent sikker, men mener du ikke kan gi blod da, de er veldig strenge på mange ting. Det jeg ville gjort er å ta en telefon til blodbanken for å høre? De tar jo alltid mange forskjellige blodprøver den første gangen for å se om alt er i orden med deg og blodet ditt. Håper det var et greit nok svar :)

Ingunn

02.07.2012 kl.19:21

Ja jeg kan jo ringe og høre. For jeg tenkte at de kan jo ta en prøve og sjekke om et er noe de vil ha mere av.. Skjønner det virker som et rart spørsmål, men jeg selv om jeg ikke er helt frisk, så har jeg i hvertfall nok blod tror jeg....!

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits