Hvilke sjøstøvler skal jeg velge??

Jeg har lenge tenkt å kjøpe sjøstøvler. Men nå haster det med å kjøpe.

Skal på Tysnesfest på Torsdag og det er meldt dårlig vær :( Så da må jeg ha støvler slik at jeg ikke blir gjennomvåt på beina.

 

Så jeg trenger hjelp :)

Vet du om en butikk som selger fine men rimelige støvler??

 

Jeg lurer på om jeg skal kjøpe disse:

 

De koster 500 kroner.

 

Jeg har prøvd Hunter støvler som jeg synes er kjempe fine, men de var for trange rundt leggen :( så da er det ikke så lurt å kjøpe de.

 

Har du forslag til hvilke støvler jeg skal kjøpe meg??

 

♥Christine♥

 

 

 

7 kommentarer

detviktigeimittliv

10.07.2012 kl.16:48

Fine dei, kan absolutt kjøpa dei :):) Ilse jacobsen har fine støvler i forskjellige typer.. Viking og jean paul har og fine støvler :):) Men det går ann å kjøpa Hunterstøvler som er bredere i leggen, det gjorde tanto mi, sa ho :) Sånn viss du ikkje visste da, og viss Hunter støvler er nåke du VIL ha då ;)

Christineshobbyer

10.07.2012 kl.17:01

detviktigeimittliv: Har sett på noen viktingstøvler også, men de var så lave :P Nei, det viste eg ikke at de hadde. Har veldig lyst på Hunter støvler, Men det blir litt for dyrt akkurat nå desverre :)

Takk for tips :)

detviktigeimittliv

10.07.2012 kl.17:17

Ja, de er dyre :/ Oki.. Har i alle fall sett viking støvler som er høge og jean paul støvler som er høge, og greie i pris, men da må du sikkert på leit.. ;) Søk litt på nettet :):) sjå for eks her:)

http://www.brandos.no/viking/fox-1-272-0-5-marin/a25050

Christineshobbyer

10.07.2012 kl.17:29

detviktigeimittliv: Okay ;) det skal jeg gjøre :) takk for tips :)

detviktigeimittliv

10.07.2012 kl.17:37

Berre hyggelig :) Håper du finner støvlene du vil ha :)

Iselin - mamma og gravid

10.07.2012 kl.18:09

Kjøp Hunter :) Jeg kjøpte mine for bare 800 kr brukt (og de var ikke brukt, men jeg kjøpte dem privat). Og på nett finner du nok billige, for jeg betalte 230 kr for jenta mi sine :)

Christineshobbyer

10.07.2012 kl.18:16

Iselin: Jeg rekker ikke kjøpe på nettet :( det er det som er så dumt, for de har mye billigere på nettet. Vuredre å bare kjøpe noe billig nå også kjøpe Hunter seinere. Vanskelig å elge :S hehe..

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits