Roser i flasker fra Søstrene Grene

I dag har jeg vært ute i hagen og pluket noen Roser i det fine været♥

 

Rosene har fått plass i de små flaskene jeg kjøpte på Søstrene Grene for litt siden.

Den ene flasket har fått plass i vinduet med kjøkkenet:

 

 

Den andre flasken har fått plass på lysfatet på stuebordetJeg ble veldig fornøyd med resultatet :) Er så fint med blomster♥

Hva syns du?

Pynter du med blomser fra Hagen din??

 

 

♥Christine♥

9 kommentarer

Er så flotte de glassflaskene:)

ernashus

24.07.2012 kl.20:11

Nydelig, ser at du utvikler stilen din hele tiden. Flotte bilder også! Jeg synes det er fint å plukke inn roser fra hagen, men de står ikke særlig lenge de rosene jeg har. Ha en fin kveld! :-)

Christineshobbyer

24.07.2012 kl.21:02

¤Malene: Ja, jeg liker de veldig godt :)

Christineshobbyer

24.07.2012 kl.21:03

ernashus: Ja, det er alltid noe nytt å finne her hos meg ;) De varer nok sikkert ikke så lenge disse rosene heller, men de er no vakre så lenge de varer :)

Takk for det :) Ønsker deg også en fin kveld videre :)

InNorth

25.07.2012 kl.00:57

Syns det var skikkelig flott med roser i de flaskene! Og flaskene likte jeg :)

dandilion

25.07.2012 kl.23:17

Flott måte å dekorere på. Jeg likte når du har rosene i de flaskene. Det hender jeg pynter med noen fra hagen. Nå er det ikke lenge til oreganoen blomstrer. Den har vakre, lilla blomster.

Ann

26.07.2012 kl.15:17

Liker headern din, ser ut som du har masse spennende hobbyer. Jeg kjøpte meg boken med Manuela (passion4baking) nå når jeg var i bergen, så nå ska jeg prøve ut nye oppskrifter!

Christineshobbyer

26.07.2012 kl.19:22

dandilion: Heldig du som har urter i hagen :) det hadde vært noe. Oregano blomstene er vakre og se på og planten kan jo brukes i matlaging.

Christineshobbyer

26.07.2012 kl.19:23

Ann: Takk for det :) Ja, jeg har litt foskjellige hobbyer ;) Den boken er kjempe god :) den kommer du til å få bruk for :) vel verdt pengene ;) Mye av det jeg baker kommer fra den boken :)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits