Skruer til ødelagt stettfat??

For noen månedersiden når jeg var på Loppemarked kom jeg over dette søte stettfatet som lå blandt noen gamle kasseroller.

Damen som hadde dette gav det bort til meg siden hun så jeg hadde så lyst på det :) Var veldig takknemlig :) Så var jo faktisk GRATIS :D

Samme dagen kjøpte jeg et tesett i så å si det samme mønstert og måtte bare ha det stettfatet.

Her er bildet av tesettet. Serveringsfatet som er bakerst kom jeg over når jeg var på Fretex. Det er også så å si helt likt som tesettet.

 

Men det var jo selvfølgelig ødelagt :( det mangler en skrue :S så det er i to deler :SSlik vil stettfatet se ut når jeg får det sammen :D Nydelig♥Krysser fingrene for at jeg får fikkset det :)


Lurer på om det egentlig skal være tre deler!? Noen som har sett et likt stettfat?

Jeg har leitet i boden etter en passende skrue som kan passe men uten hell. Er det noen som har forslag til hvor jeg kan få tak i skruer sånn at jeg får fikkset det? Jeg må ha en liten ring oppå å under skruen også tror jeg.

 Vil så gjerne ha det sammen med resten av tesettet mitt :D

 

♥Christine♥

 

2 kommentarer

vaniljeogpepper

27.07.2012 kl.18:09

..et slikt sett hadde jeg og..og det morsomme er at jeg lagde stettgat av dette selv-så jeg tror det er det som har bitt gjort her og..Mulig du får tak i slike skruer på Chlaes Olson eller annen type jernvarehndel :)) veldig fint var det ihvertfall

:))

Christineshobbyer

28.07.2012 kl.09:58

vaniljeogpepper: Ja, jeg tror det er en del som har sett i så å si den samme serien, ser lignende over alt. skal ta turen til Clas Olson å se en dag :)

Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits