Dagens middag

Dagens middag i daag ble Kylingsuppe.

 

Jeg har kjempe lite penger etter Sverigetur & shopping på Ullared, så nå er det kun det jeg har hjemme som blir spist ;) det er no egentlig veldig greit, for jeg har så mye foskjellig i frysen som ofte bare blir liggende.

På mandag hadde jeg kyllingryte med kylling,brokkoli, blomkål, gulrøtter, byggris, Mild curry og litt kokosmelk. Dette tok jeg inni en varm lefse.

 

Dette er virkelig snadder :)

Om noen vil ha oppskrift er det bare til å gi en lyd så sskal jeg legge det ut :)

I dag ville jeg ha noe kjapt til middag og jeg måtte bruke resten av kokosmelken fra mandag.

Lagde derfor denne suppen:

http://christinesi123.blogg.no/1333468697_asiatiskinspirert_kyl.html 


Namnaaam♥ Love it.

Jeg har laget den en gang før og ble knall god.

Denne gangen tok jeg i løk og paprika. Hadde ikke selleristang i hus. derfor trengte ikke suppen å koke så lenge, max 15 min etter du har tatt i tomatene og kokosmelken.

Så det er bare til å bruke det du har ligende hjemme av grønt :) Du kan bytte ut kyllingen og lage vegetarsuppe også :) Mange muligheterHva har du til middag i dag?

♥Christine♥

 

Følg meg på facebook:

https://www.facebook.com/#!/pages/En-blogg-om-mine-hobbyer/175512095907269

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

25, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits