Quinoa

Når jeg var innom helsekosten for å kjøpe kokosoljen, snakket jeg med en kjempe hyggelig dame i butikken. Og hun var godt til og selge :D

Itillegg til kokosoljen fikk jeg også med meg vaniljepulver, to sjokolader og Quinoa.

Jeg vet ikke så veldig mye om Quinoa, men det er mye mer protein i disse enn foreksempel ris. Det er mangen som bruker Quinoa som erstattning for ris, pasta og poteter.

Litt fakta om Quinoa fra wikipedia:

Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) er en vekst fra Sør-Amerikaa hvis frø kan spises

Quinoa har høy ernæringsmessig verdi. Det er en nøysom vekst som stiller små krav til vann og næring. Planten har et høyt innhold av de essensielle aminosyrene lysin, metionin og treonin som det er lite av i korn og belgvekster. Verdens helseorganisasjon regner aminosyresammensetningen som fullgod med proteinene i melk.

Chenopodium quinoa0.jpg


Har dere prøvd i Quinoa før?

Har du noen forslag til hva jeg kan lage med Quinoa frøene?


♥Christine♥

 

HUSK Give Awayen på bloggen:

http://christinesi123.blogg.no/1352915595_give_away.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

26, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits