Heimelaga kjøttboller

I går lagde jeg hjemmelagde kjøttboller og karbonader.

så til middag i går ble det Eggnuddler med kormasaus, papprika og kjøttboller♥

Snadder.

 

For å løge disse kjøttbollene trenger du:

En karbonadedeig, en svinekjøttdeig, 1 egg, en medium gul løk (finkuttet), 2 hvitløksfedd og Ønsket krydder.

Jeg brukte tørket oregano, salt, pepper og litt papprikapulver.

 

en blander alt godt sammen i en bolle med hendene eller i food prosesor.

Det er en fordel at kjøttdeigen er romstemperert slik at når en steker kjøttbollene blir de gjennomstekte.

 

Jeg pleier å steke de i litt olje og smør.

 

Lagde en hel haug med små kjøttbooller og tre små karbonader med denne oppskriften.

det meste av det blelagt i frysen til middager seinere:)

 

ER så utrolig enkel og ikke minst kjempe godt♥

 

pleier du å kjøpe eller lage dine egne kjøttboller?

♥Christine♥

2 kommentarer

ewymarie

10.01.2013 kl.21:50

Min favoritt er kjøttboller med koreander. Må nok lage det snart... Oppskriften og tilbehøret ditt hørtes spennende ut : )

Christineshobbyer

10.01.2013 kl.21:54

ewymarie: det hørtes godt ut med koriander i kjøttbollene.. tror jeg må teste det ut en gang :)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

26, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits