Pcen er nede:-(

Selvfolgelig skrudde pcen seg plutselig av i dag.. det er noe gale med harddisken. Sa pcen ma inn pa reprasjon noen uker:-( typisk min flaks siden jeg er hjemme og er syk:s sa jeg far underholde meg med tven istedet..

Som sagt har det ikke blitt mye blogging denne uken siden jeg har lagt langflat med omgangssyken.. kommer sterkere tilbake nar jeg er frisk og ikke minst pcen er pa plass igjen:-)

Skal prove med litt mobilblogging istede:-)

God helg til alle lesere:-)

Christine

2 kommentarer

Hobbystua

26.01.2013 kl.00:53

Dette hørtes ikke noe godt ut Christine,,men ønsker deg en god bedring og at problemet med dataen blir ordnet opp i også:) Men du får ligge på sofaen og se på tv,,og så komme deg til hektene igjen. Har sett at det har vært stilt fra deg her nå....:) Må du få en god helg:))

Christineshobbyer

26.01.2013 kl.11:47

Hobbystua: tusen takk for det :-) det kommer seg heldigvis:-) god helg til deg ogsa:-)

Skriv en ny kommentar

Christineshobbyer

Christineshobbyer

26, Bergen

Jeg heter Christine & Kommer fra Bergen by. Det siste året har jeg brukt mye av tiden min på baking, strikking, hekling, decopage & mye annet. Bruker blandt annet en god del tid på å pusse opp og fikse på diverse ting & møbler. Det er veldig gøy å gå på loppemarkeder og det å se potensialet i gamle ting. For å vise min kreative side har jeg derfor startet denne bloggen :) Om du vil låne/dele bilder fra bloggen kan du gjerne det, men da må du linke til Bloggen :)

Kategorier

Arkiv

hits